Klipsy i folie do pieczenia

Klipsy są wykonane z folii BOPET. Odporność do temperatury 220 °C. 


Jesteśmy przekonani, że nie tylko sektor gastronomiczny pragnie doskonalić swoje kulinarne techniki działania, ale również nasi Klienci indywidualni pragną odkrywać zupełnie nowe przestrzenie i obszary, pozwalające cieszyć się bogactwem przenikających się smaków. Realizacja tego założenia jest na wyciągnięcie ręki! Dostępne w naszej ofercie folie do pieczenia to artykuł coraz częściej obecne w polskich kuchniach. Ich największym atutem jest odpowiednia struktura, pozwalająca stworzyć środowisko sprzyjające rozbudzaniu i przenikaniu się rozmaitych aromatów. Produkt ten może być wykorzystywany w różnych typach kuchni i może mieć kontakt z artykułami spożywczymi – jest całkowicie odporny na wysokie temperatury – nawet do 220 stopni Celsjusza (pod ich wpływem nie wchodzi w reakcje chemiczne z żywnością).

Pragniemy również podkreślić, że oprócz różnego rozmiaru folii do pieczenia, w naszej ofercie znalazły się także bardzo funkcjonalne zapięcia. Ich dopasowany kształt ułatwi nie tylko zamknięcie i zabezpieczenie folii na czas pieczenia, ale również pozwoli na bezpieczne i sprawne jej usunięcie w momencie wykładania gotowej już potrawy.


Właściwości klipsów do pieczenia:


  • Klipsy są wykonane z folii BOPET o grubości 150 mic, dostępne w kolorach niebieskim i czerwonym.

Właściwości folii do pieczenia:


    Folie do pieczenia są wykonane z folii BOPET o grubości 12 mic, dostępne w różnych szerokościach; 
     standardowe lub bez antymonu.

Copyrights ©2014: IdeaCMS